Chat | Daily Search | My GenForum | Community Standards | Terms of Service
Jump to Forum
Home: General Topics: Ultimate Family Tree Forum

Post FollowupReturn to Message ListingsPrint Message

RESTORE Problems
Posted by: Joyce Walker Date: February 24, 2002 at 14:16:57
  of 11492

I am using UFT Version 3.1, and am having problems with the "restore" function. The library and project files are on separate diskettes, and I followed the steps outlined in the help file and manual, restoring the library file first; followed by the three diskettes of project data.

When reaching the third project diskette, this message appears: "This backup does not contain library files. Please make sure you have restored your library files first before restoring this project!" I clicked "Okay," then got the message "! Restore Project?" clicked "Okay" -- and then another message appears "UFT: Project not open" "Insert disk 01 into Drive A" !!!

This seems to go on in a continuous loop, with the only way out being to "Abort," which means nothing is restored!

Any help will certainly be appreciated -- these are files from my husband's family, and the hard drive in the old computer he was using conked out, so we are anxious to get him back in business!

Thanks. Joyce Walker


Notify Administrator about this message?
Followups:

Post FollowupReturn to Message ListingsPrint Message

http://genforum.genealogy.com/uft/messages/8843.html
Search this forum:

Search all of GenForum:

Proximity matching
Add this forum to My GenForum Agreement of Use
Link to GenForum
Add Forum
Home |  Help |  About Us |  Site Index |  Jobs |  PRIVACY |  Affiliate
© 2007 The Generations Network