Big changes have come to Genealogy.com — all content is now read-only, and member subscriptions and the Shop have been discontinued.
 
Learn more


Chat | Daily Search | My GenForum | Community Standards | Terms of Service
Jump to Forum
Home: General Topics: Ultimate Family Tree Genealogy Forum

Post FollowupReturn to Message ListingsPrint Message

Re: 2 program problems
Posted by: William M Roberts Date: April 28, 2001 at 16:09:12
In Reply to: 2 program problems by Lisa Tucker of 11492

Lisa

You need to check which version of UFT you are using. If it is older than 2.8, you need to go to the UFT web page http://www.uftree.com/UFT/Nav/ufttech.html and get the upgrade to version 2.8.

If you are using version 3.0 you need to upgrade to 3.1. Both of these upgrades are free. You can not upgrade from 2.x to 3.x for free.

This should solve you browser problem. I suspect your version is older than 2.8 or you would not be having the browser problem in the first place.

By the way the replacement of the motherboard should not have affected your UFT program on the disk. You might have a downloaded copy of an upgrade still on the disk shich you can just install over the one you reinstalled.

After you finish the upgrade you might want to run "Utility - Project - Check" and/or Utility - Project - Check - Repair" and the "FIXME.BAT" program located in the UFT main folder.

Myrnice


Followups:

Post FollowupReturn to Message ListingsPrint Message

http://genforum.genealogy.com/uft/messages/7413.html
Search this forum:

Search all of GenForum:

Proximity matching
Add this forum to My GenForum Agreement of Use
Link to GenForum
Add Forum
Home |  Help |  About Us |  Site Index |  Jobs |  PRIVACY |  Affiliate
© 2007 The Generations Network