Big changes have come to Genealogy.com — all content is now read-only, and member subscriptions and the Shop have been discontinued.
 
Learn more


Chat | Daily Search | My GenForum | Community Standards | Terms of Service
Jump to Forum
Home: General Topics: Ultimate Family Tree Genealogy Forum

Post FollowupReturn to Message ListingsPrint Message

Re: Graphics/Email/Center Not Working in Web
Posted by: John Schneider Date: October 13, 2000 at 21:32:32
In Reply to: Graphics/Email/Center Not Working in Web by John Schneider of 11492

I just opened my PD.INI file and it opens after a warning about not finding the file or one of it's components, and this is what it looks like:

[Palladium Server]
IP=www.palladiumnet.com

[FTP Server]
IP=www.palladiumnet.com

[Browser]
Location=C:\Progra~1\Intern~1\Iexplore.EXE

[MRU]
LastHTMLFile=C:\UFT\HTML\NICHOLAS\index.htm
LastTarGZip=

[URL]
PalladiumNet=http://www.palladiumnet.com/UFT
RegisterPDNet=http://www.palladiumnet.com/UFT/reg.html

[User Info]
UserID=N&vRvR
Password=Ά
Author=N&vRvR
Title=N*6bvFΖ*
Email=schneiderjj@hotmail.com
I wonder if this got corrupt in the freeze I mentioned in my previous post. It sure looks corrupt with those charactures at the bottom. And it still shows palladium.com. I'm sure I updated the file to the uft web site address. Now I'm really wondering if reinstalling the program makes the most sense.

John


Followups:

Post FollowupReturn to Message ListingsPrint Message

http://genforum.genealogy.com/uft/messages/6438.html
Search this forum:

Search all of GenForum:

Proximity matching
Add this forum to My GenForum Agreement of Use
Link to GenForum
Add Forum
Home |  Help |  About Us |  Site Index |  Jobs |  PRIVACY |  Affiliate
© 2007 The Generations Network