Big changes have come to Genealogy.com — all content is now read-only, and member subscriptions and the Shop have been discontinued.
 
Learn more


Chat | Daily Search | My GenForum | Community Standards | Terms of Service
Jump to Forum
Home: General Topics: Ultimate Family Tree Genealogy Forum

Post FollowupReturn to Message ListingsPrint Message

Footnotes Not Showing in Endnotes Report
Posted by: Pauline Date: July 05, 2000 at 10:24:55
  of 11492

In checking for an endnotes Report, not all my footnotes are listed but they are listed in the Bibliography Report. I click View/Source Record by Number, double clicked that record number and got the Source Record. (The source is a high school printed program). In the Source Record with footnote selected, I clicked Preview. The footnote is there. I don't know anything about codes but following the footnote is [IT:Commencement program IT:] (for Italics??). The Bibliography sample is also shown in that same preview window. This has also occurred with at least two other footnote entries.

To access Endnotes I clicked Reports/Endnotes/Long ShortIbid/All Chapters/Preview/OK.

I've apparently missed a step or two (perhaps didn't do some of the entering in the proper sequence)for the endnotes entries not to show but the Bibliography entries do show up.

Many thanks to anyone who can give me a clue as to what I have or haven't done. Pauline


Followups:

Post FollowupReturn to Message ListingsPrint Message

http://genforum.genealogy.com/uft/messages/5657.html
Search this forum:

Search all of GenForum:

Proximity matching
Add this forum to My GenForum Agreement of Use
Link to GenForum
Add Forum
Home |  Help |  About Us |  Site Index |  Jobs |  PRIVACY |  Affiliate
© 2007 The Generations Network