Big changes have come to Genealogy.com — all content is now read-only, and member subscriptions and the Shop have been discontinued.
 
Learn more


Chat | Daily Search | My GenForum | Community Standards | Terms of Service
Jump to Forum
Home: General Topics: Ultimate Family Tree Genealogy Forum

Post FollowupReturn to Message ListingsPrint Message

Re: Missing locations, evidence & marr. data
Posted by: Dawn Bingaman Date: May 11, 2000 at 08:07:29
In Reply to: Re: Missing locations, evidence & marr. data by Melissa of 11492

Thanks for the details! I was searching under FoxPro on Microsoft's site and not getting very far.

Now, is there a utility to run that would fix my source links? The X is back, but when I click on it, it brings up a window that shows unknown source. Specifically, in the Proof window under the box where it says CDO Evidence, it says 0! Unknown Source ### (where ### represents a source number). When I click to add an existing source, a window comes up showing a list that basically says Unknown Source repeatedly. It looks like all my sources are trashed (or a pointer may simply be pointing in the wrong location).

One of my toolbars is missing as well - the one with the icons on it.

Thanks for your help - I appreciate it.

Dawn



Followups:
No followups yet

Post FollowupReturn to Message ListingsPrint Message

http://genforum.genealogy.com/uft/messages/4701.html
Search this forum:

Search all of GenForum:

Proximity matching
Add this forum to My GenForum Agreement of Use
Link to GenForum
Add Forum
Home |  Help |  About Us |  Site Index |  Jobs |  PRIVACY |  Affiliate
© 2007 The Generations Network