Chat | Daily Search | My GenForum | Community Standards | Terms of Service
Jump to Forum
Home: General Topics: Ultimate Family Tree Genealogy Forum

Post FollowupReturn to Message ListingsPrint Message

V3.10 - Multi cites still broken?
Posted by: beth Date: April 29, 2000 at 09:18:54
  of 11492

(post #4395 lost...trying again)

I hope this is something I'm doing wrong, but it looks like using mutiple citations in event text still does not work.

I went back to using two citations on event text for one of my individuals to check out how 3.10 handled it; in Print Preview (Print to File NOT checked), the formatting didn't work properly (italics), but the whole text printed, the superscripts were there and the associated endnotes.

Then I decided to use Print to File to see if the formatting came out right; I'm still seeing the old problem where the text for the first paragraph prints, with proper formatting and the superscript, but it then prints only part of the second paragraph; only the endnote for the first citation is there at the bottom.

PLEASE tell me I'm doing something wrong...if not, the bug is still there.

I have checked the text I entered, and I do not see any reserved characters. I can email the contents of the text box to anyone willing to double-check that I haven't inserted anything illegal; I would have included it here in this post, but it's too long.

thanks, beth


Followups:

Post FollowupReturn to Message ListingsPrint Message

http://genforum.genealogy.com/uft/messages/4403.html
Search this forum:

Search all of GenForum:

Proximity matching
Add this forum to My GenForum Agreement of Use
Link to GenForum
Add Forum
Home |  Help |  About Us |  Site Index |  Jobs |  PRIVACY |  Affiliate
© 2007 The Generations Network