Big changes have come to Genealogy.com — all content is now read-only, and member subscriptions and the Shop have been discontinued.
 
Learn more


Chat | Daily Search | My GenForum | Community Standards | Terms of Service
Jump to Forum
Home: General Topics: Ultimate Family Tree Genealogy Forum

Post FollowupReturn to Message ListingsPrint Message

blanks between comp text and punctuation
Posted by: beth Date: March 26, 2000 at 10:04:52
  of 11492

I have several sources based on the Book, Multi-Volume template. In my .rtf Family Group Report, I'm seeing a blank between some of the component text and the ending punctuation for the component. For example, a title I entered is printed correctly, but the comma after it is preceded by a space. same thing with the volume info component; the text is printing properly, but there is a space and then the ending punctuation (.). The publisher and vol:pg/comment components are fine.

I've gone back into the source record, and there are no trailing blanks in the component text, or a leading space before the punctuation mark in the template.

I know this is trivial, but it's making me crazy....is this something I can fix, or is it a feature of UFT (v 3.0)?

thanks, beth


Followups:

Post FollowupReturn to Message ListingsPrint Message

http://genforum.genealogy.com/uft/messages/3412.html
Search this forum:

Search all of GenForum:

Proximity matching
Add this forum to My GenForum Agreement of Use
Link to GenForum
Add Forum
Home |  Help |  About Us |  Site Index |  Jobs |  PRIVACY |  Affiliate
© 2007 The Generations Network