Starting Sept. 5, 2014, Genealogy.com will be making a big change. GenForum message boards, Family Tree Maker homepages, and the most popular articles will be preserved in a read-only format, while several other features will no longer be available, including member subscriptions and the Shop.
 
Learn more


Chat | Daily Search | My GenForum | Community Standards | Terms of Service
Jump to Forum
Home: General Topics: Ultimate Family Tree Genealogy Forum

Post FollowupReturn to Message ListingsPrint Message

Webpage First Child Image Missing
Posted by: Bob Wilson Date: March 08, 2000 at 11:02:36
  of 11492

I just generated an update to my wife's webpage. The photo of the first child was missing. All others were there including the father and the mother. I am using 3.0. I generated the page twice and double checked to make sure the image was properly selected for the first child just like the others. I finally gave up and manually patched in an image, renaming another copy of the original jpeg photo to correctly match the proper file sequence. Looks great but I shouldn't have to do that.
Anyone else have this problem or is it just me!


Followups:
No followups yet

Post FollowupReturn to Message ListingsPrint Message

http://genforum.genealogy.com/uft/messages/2982.html
Search this forum:

Search all of GenForum:

Proximity matching
Add this forum to My GenForum Agreement of Use
Link to GenForum
Add Forum
Home |  Help |  About Us |  Site Index |  Jobs |  PRIVACY |  Affiliate
© 2007 The Generations Network