Big changes have come to Genealogy.com — all content is now read-only, and member subscriptions and the Shop have been discontinued.
 
Learn more


Chat | Daily Search | My GenForum | Community Standards | Terms of Service
Jump to Forum
Home: General Topics: Ultimate Family Tree Genealogy Forum

Post FollowupReturn to Message ListingsPrint Message

Re: Web Page Upload problem- Thanks
Posted by: Win Wood Date: February 28, 2000 at 17:07:27
In Reply to: Re: Web Page Upload problem- Thanks by Paul Burchfield of 11492

Thanks for all the checking you did for me. I gave up on 3.0-- never did get any messages of any sort, good or bad. I loaded 2.8 on my other computer and it wouldn't connect to the Internet so I changed the pdini file to IP=www.uftree.com and also changed the URL section of that file to read the same as UFT 3.0. I was concerned that I should also change the pdftp files in my Roots5 directory but decided to try one upload to see what happened first. Sure enough, it worked and the updated web page is in place. I still have not received any messages, not even the very welcome "Super User" message. I still feel like a Super User! Thanks again! Win


Followups:

Post FollowupReturn to Message ListingsPrint Message

http://genforum.genealogy.com/uft/messages/2766.html
Search this forum:

Search all of GenForum:

Proximity matching
Add this forum to My GenForum Agreement of Use
Link to GenForum
Add Forum
Home |  Help |  About Us |  Site Index |  Jobs |  PRIVACY |  Affiliate
© 2007 The Generations Network