Big changes have come to Genealogy.com — all content is now read-only, and member subscriptions and the Shop have been discontinued.
 
Learn more


Chat | Daily Search | My GenForum | Community Standards | Terms of Service
Jump to Forum
Home: General Topics: Ultimate Family Tree Forum

Post FollowupReturn to Message ListingsPrint Message

Re: UFT Deluxe 2.0 -- I never updated...help?
Posted by: Lisa Wylie (ID *****8930) Date: June 14, 2007 at 21:26:20
In Reply to: Re: UFT Deluxe 2.0 -- I never updated...help? by Ruth Mickelson of 11492

Hello. I have this same problem...never updated my UFT Deluxe 2.0 on my Win95 PC, and now I have Vista.

I tried imporing both the .sqz and .pro files (from UFT) using the TMG import process, but didn't work. The .sqz import *almost* worked, but froze when it came to transferring multimedia (I can't recall the exact error msg, but definitely referenced 'multimedia' specifically.) It's as though TMG were looking for data that didn't exist in the .sqz file. Made me wonder if perhaps the 2.0 version of UFT didn't contain that data in the first place, but perhaps subsequent versions did?

Any suggestions, anyone?
Thanks in advance.


Notify Administrator about this message?
Followups:

Post FollowupReturn to Message ListingsPrint Message

http://genforum.genealogy.com/uft/messages/11249.html
Search this forum:

Search all of GenForum:

Proximity matching
Add this forum to My GenForum Link to GenForum
Add Forum
Home |  Help |  About Us |  Site Index |  Jobs |  PRIVACY |  Affiliate
© 2007 The Generations Network