Big changes have come to Genealogy.com — all content is now read-only, and member subscriptions and the Shop have been discontinued.
 
Learn more


Chat | Daily Search | My GenForum | Community Standards | Terms of Service
Jump to Forum
Home: General Topics: Ultimate Family Tree Forum

Post FollowupReturn to Message ListingsPrint Message

Re: default font?
Posted by: John Moran (ID *****2592) Date: May 07, 2005 at 09:25:41
In Reply to: default font? by bob bacchus of 11492

Run fixme.bat.

Try printing reports again.

If still no joy, and if you have UFT 2.7, little will be gained by updating.

But if you have a version older than UFT 2.7, search this forum for a link to a free update to UFT 2.8, the final update for vers. 2.x users.

Make sure you have fewer than 250 installed fonts in your font folder (Win 3.1 carryover problem in UFT, even in XP perhaps). If there are "too many fonts", UFT may not find the one you need.

(Yes, you may have to temporarily move some fonts out of your fonts folder to another folder to use UFT. Bummer).

While you are in the Windows fonts folder check to see if special font attributes, such as Bold, are enabled.







Notify Administrator about this message?
Followups:

Post FollowupReturn to Message ListingsPrint Message

http://genforum.genealogy.com/uft/messages/10843.html
Search this forum:

Search all of GenForum:

Proximity matching
Add this forum to My GenForum Link to GenForum
Add Forum
Home |  Help |  About Us |  Site Index |  Jobs |  PRIVACY |  Affiliate
© 2007 The Generations Network