Big changes have come to Genealogy.com — all content is now read-only, and member subscriptions and the Shop have been discontinued.
 
Learn more


Chat | Daily Search | My GenForum | Community Standards | Terms of Service
Jump to Forum
Home: General Topics: Ultimate Family Tree Forum

Post FollowupReturn to Message ListingsPrint Message

Instant Web Page Preview Black Screen
Posted by: Peter Walker (ID *****9660) Date: February 16, 2004 at 12:49:49
  of 11492

When trying to preview the Instant Web Page I have created, the screen goes black, then reverts to the UFT screen but in a smaller size with a black border all round it, then I get a blank Internet Explorer screen, then it goes black again before finally getting IP with the Instant Web Page preview.

I have UFT 3.0 with the 3.1 patch and have a new pc with Windows XP, a 2.6ghz processor and 256mb Ram. I had no problems when I previewed web pages with my old machine which was a PII 233 with Windows 98 and 256mb Ram. On my new pc I have included 3 scanned photos and my family tree is not large. Any ideas as to what is happening?

Also, on a separate topic, I lost my wallpaper when I used the Pack, Check or Reindex utilities so I now have a white background. How do I restore the wallpaper?


Notify Administrator about this message?
Followups:

Post FollowupReturn to Message ListingsPrint Message

http://genforum.genealogy.com/uft/messages/10383.html
Search this forum:

Search all of GenForum:

Proximity matching
Add this forum to My GenForum Link to GenForum
Add Forum
Home |  Help |  About Us |  Site Index |  Jobs |  PRIVACY |  Affiliate
© 2007 The Generations Network