Starting Sept. 30, 2014, Genealogy.com will be making a big change. GenForum message boards, Family Tree Maker homepages, and the most popular articles will be preserved in a read-only format, while several other features will no longer be available, including member subscriptions and the Shop.
 
Learn more


Chat | Daily Search | My GenForum | Community Standards | Terms of Service
Jump to Forum
Home: Regional: Countries: Sweden Genealogy Forum

Post FollowupReturn to Message ListingsPrint Message

Re: Admin Test
Posted by: Judy Baouab (ID *****7724) Date: August 03, 2012 at 17:59:38
In Reply to: Re: Admin Test by w olofson of 44353

"Did your post take 30-45 seconds to be posted, as it does for all of us?"

Wade, it takes **FAR longer** than 30-45 seconds for me. It takes a few minutes. (Some forums are much quicker than others. The Sweden forum is very, very slow.)

Genforum often has trouble with the letters from foreign alphabets. This seems to depend on the version of Windows which is used. Letters made on a Windows 7 computer of mine look fine after they are posted when viewed on my Windows 7 computer but are badly distorted when viewed on a computer with XP, and vice versa. This has become more of a problem over the past few days, but I've seen it before. Hopefully the administrators can work on that problem if they have time, but I assume they already have far too much work to do. ;-)

I agree with Wade that editing and deleting our own posts is a great feature to have. Rootsweb allows us to do that.

Judy


Notify Administrator about this message?
Followups:
No followups yet

Post FollowupReturn to Message ListingsPrint Message

http://genforum.genealogy.com/sweden/messages/42396.html
Search this forum:

Search all of GenForum:

Proximity matching
Add this forum to My GenForum Link to GenForum
Add Forum
Home |  Help |  About Us |  Site Index |  Jobs |  PRIVACY |  Affiliate
© 2007 The Generations Network