Big changes have come to Genealogy.com — all content is now read-only, and member subscriptions and the Shop have been discontinued.
 
Learn more


Chat | Daily Search | My GenForum | Community Standards | Terms of Service
Jump to Forum
Home: General Topics: Generations Software Forum

Post FollowupReturn to Message ListingsPrint Message

Re: Problems installing on Vista 32 bit
Posted by: Bill Henshaw (ID *****7342) Date: March 09, 2010 at 20:39:31
In Reply to: Problems installing on Vista 32 bit by BILL HENSHAW of 2216

Just a follow up. I thought this sounded familiar so I looked at some of the old messages on the board and found that I had actually had a similar problem when I installed on my XP box some years ago. I read through those messages and did what they said to do. I downloaded webpost.dll and piparse.dll and put them in the sierra/gen8 folder. Now when starting up Generations I get a different message. It says:

The procedure entry point ?WpGetPostInfo@@YGJPBD0PADPAK@Z could not be located in the dynamic link library PIParse.DLL.

Any ideas?

Also, after copying these two files into the directory, Now when I click on QUIT, there is no error message any longer.

Thanks!

Bill


Notify Administrator about this message?
Followups:
No followups yet

Post FollowupReturn to Message ListingsPrint Message

http://genforum.genealogy.com/generations/messages/1988.html
Search this forum:

Search all of GenForum:

Proximity matching
Add this forum to My GenForum Link to GenForum
Add Forum
Home |  Help |  About Us |  Site Index |  Jobs |  PRIVACY |  Affiliate
© 2007 The Generations Network