Starting Sept. 5, 2014, Genealogy.com will be making a big change. GenForum message boards, Family Tree Maker homepages, and the most popular articles will be preserved in a read-only format, while several other features will no longer be available, including member subscriptions and the Shop.
 
Learn more


Chat | Daily Search | My GenForum | Community Standards | Terms of Service
Jump to Forum
Home: General Topics: Family Tree Maker Error Messages and Display Problems Forum

Post FollowupReturn to Message ListingsPrint Message

lost parents upon new Family View screen
Posted by: Joel Ashley (ID *****0615) Date: September 27, 2013 at 15:54:49
  of 44828

I'm having a new problem where in Family View I click on a child to go to their FView screen, and it displays no parents. It just says "Add Parents" where it should list the parent I just came from. And in the Pedigree View it shows no parents for the child. If I select the known parent from the Index of Individuals, the child and siblings show up in that Pedigree View and in the parent's Family View.

Of three children, this occurs for two of them. On the daughter, I can go back and forth between parents and girl in Family View as is normal. But for the two sons, once you click on a son to move to his Family View from his parents' Family View, his Add Parents field is empty.

How can this be happening?


Notify Administrator about this message?
Followups:
No followups yet

Post FollowupReturn to Message ListingsPrint Message

http://genforum.genealogy.com/errors/messages/44815.html
Search this forum:

Search all of GenForum:

Proximity matching
Add this forum to My GenForum Link to GenForum
Add Forum
Home |  Help |  About Us |  Site Index |  Jobs |  PRIVACY |  Affiliate
© 2007 The Generations Network